Accountmanager / Sales Consultant Academy

Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële baan binnen de trainingswereld? Vind jij het belangrijk om een divers takenpakket te hebben, waarbij je meerwaarde kunt creëren voor bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij adviseren en verkopen trainings- en opleidingstrajecten aan technische bedrijven. Bij ons ben je verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf verkoop tot en met uitvoering, afsluiting en opvolging.

Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een:


Accountmanager / Sales Consultant

 

Taken:

 • Als Accountmanager / sales consultant vervul je diverse binnen- en buitendienst werkzaamheden;
 • Het actief bezoeken van opdrachtgevers door middel van telefonische acquisitie;
 • Het beheren van klantrelaties;
 • Meedenken met klanten over een passend trainingsaanbod;
 • Verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf behoefte inventarisatie t/m uitvoering, opvolging en evaluatie;
 • Tevens kan je op termijn o.a. de volgende trainingen geven: Effectieve communicatie, Schriftelijke rapportage, Presentatietechnieken, Salestrainingen en Timemanagement;
 • Tenslotte mag je bij ons echt meedenken over de toekomst van onze organisatie: denk hierbij aan marketing, aanbod, targets, lange termijn doelen etc.

Eisen:

  • HBO diploma;
  • Fulltime beschikbaar;
  • In bezit van rijbewijs;
  • Harde werker met een hoog energieniveau.

Aanbod:

Vanzelfsprekend bieden wij je als Accountmanager / sales consultant goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal. Hiervoor bieden wij je persoonlijke begeleiding on the job. Dus volop ontwikkelingskansen binnen een gemotiveerd team!

 

Organisatie:

Dosign is onze moedermaatschappij; zij zijn een detacheringsbureau voor hoog opgeleide technici. Dosign Academy is het opleidingsinstituut voor ambitieuze technici. Wij verzorgen technische opleidingen, vaktechnische modules en persoonlijke effectiviteitstrainingen. Wij bieden kwaliteit en flexibiliteit voor onze opdrachtgevers, denk hierbij aan maatwerktrajecten, korte lijnen en persoonlijk contact. Liefde voor mtechniek staat centraal; technische innovaties en een sterke link met de praktijk zorgen voor veel herkenbare cases in onze opleidingen en trainingen. Tenslotte vinden wij het belangrijk om personeel te binden en te boeien; wij bieden passende ontwikkeltrajecten voor personeel om ze op deze manier te binden & boeien aan de (eigen) organisatie.

Interesse?

Heb je vragen n.a.v. de vacature, bel gerust met onze HR adviseur Jeroen Fluit, 010-477 01 01

Direct solliciteren Solliciteren
Vragen over deze vacature?
Jeroen Fluit
Jeroen Fluit
Corporate talent sourcer / hr manager
Dosign Rotterdam

Hoe ziet je baan er uit?

50
Verkoop
25
Relatiebeheer
15
Trainingen verzorgen
10
Offertes & administratie

Solliciteren