Vacature Sales & Accountmanager Rotterdam (junior)

Ben jij (recent) afgestudeerd aan een commerciële of economische opleiding en op zoek naar een startersbaan? Wil jij bij een te gek Rotterdams bedrijf werken waar je de komende jaren kunt doorgroeien en kunt werken aan je persoonlijke groei? Kom dan werken bij Dosign als Sales & Accountmanager op ons hoofdkantoor in Rotterdam!

Bekijk Dosign Talk waarin onze Dosigners in gesprek gaan over de functie van Account manager.

Vanwege de groei die onze organisatie momenteel doormaakt zoeken wij voor ons hoofdkantoor in Rotterdam een

Sales & Accountmanager Rotterdam (junior)

Binnen deze veelzijdige functie ga jij je bezig houden met het sales- en accountmanagement van onze opdrachtgevers. Wij werken onder andere voor Rijkswaterstaat, Defensie, Siemens, FrieslandCampina, BAM en ASML. Als sales & accountmanager ben jij het verbindend element tussen onze engineers en deze opdrachtgevers.

Wat ga je doen als Sales & Accountmanager?

De functie van Sales & Accountmanager Rotterdam (junior) kent een zogenaamde gelaagdheid. Dat wil zeggen dat je gedurende een periode van ongeveer 1,5 jaar steeds verder ingewerkt wordt om alle aspecten van het vak onder de knie te krijgen. Dit is in 3 fasen onder te verdelen namelijk;

Desktop/08. Style/-->

Fase 1: Sourcing

Allereerst geven we je “Techniek les”. Daarbij maken we geen technicus van je, maar we leren je wel over technische ontwerp- en bouwprocessen. En wat daarin de taken van een Engineer zijn. Vervolgens word je getraind met de modernste recruitment tools. Je leert hierbij omgaan met onze geavanceerde recruitment database en professionele LinkedIn software. Op onze academy word je getraind in het voeren van zowel telefonische als persoonlijke werving- en selectiegesprekken. Waarna je deze, in eerste instantie, onder begeleiding zelf gaat voeren.

Fase 2: Sales en consultancy

In deze fase ga je je óók richten op technische opdrachtgevers. Dat wil zeggen dat je zowel telefonisch als persoonlijk contact onderhoudt met bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Het komt erop neer dat je in kaart brengt wat hun behoeften zijn, om vervolgens je technische specialisten bij hen te detacheren. Je gaat ook mee met zogenaamde interviews en houdt evaluaties tijdens de detacheringen. Ook in deze fase word je eerst uitgebreid getraind bij onze Academy.

Fase 3: Accountmanagement

In de eerste 2 fases heb je een netwerk gecreëerd van je “eigen” gedetacheerden en opdrachtgevers. Dit netwerk ga je verder uitbouwen. Dit uitbouwen gebeurt zowel kwantitatief door de toevoeging van nieuwe relaties als kwalitatief. Onder kwalitatief uitbouwen verstaan we zowel de opdrachtgever als gedetacheerde voorzien van goed advies. Bijvoorbeeld over de situatie op de technische arbeidsmarkt, waar jij inmiddels veel over weet.

En na deze 3 fases?

Als allround accountmanager ben je niet snel uitgekeken. Dat heeft alles te maken met de breedte, variatie en complexiteit van de functie. Maar je kan verder, bijvoorbeeld als afdelingshoofd of branchemanager.

Wat bieden we jou?

Als Accountmanager heb je een veelzijdige commerciële sales baan met veel verantwoordelijkheden. Daarom belonen we je ook met een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Dit omvat onder andere:

 • Een uitstekend salaris dat bij goed presteren ieder jaar wordt verhoogd;
 • Leaseauto met tankpas;
 • Werken bij een autonoom bedrijf met een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam;
 • Mogelijkheid om je eigen tijd in te delen, flexibele werktijden;
 • Aantrekkelijke bonusregeling en leuke incentives;
 • 27 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen;
 • Toffe Dosign Events;
 • Een uitgebreid inwerktraject met sales- en recruitment trainingen op onze eigen academy.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een hbo-diploma;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je beschikt over duidelijke commerciële vaardigheden;
 • Je hebt een gezonde dosis inlevingsvermogen;
 • Je bent leergierig en proactief;
 • Ervaring als Accountmanager is niet vereist.

Interesse in deze vacature?

Solliciteer direct. Heb je vragen n.a.v. deze vacature? Bel gerust met onze HR adviseur Jeroen Fluit, 010-477 01 01

Direct solliciteren Solliciteren
Vragen over deze vacature?
Jeroen Fluit
Jeroen Fluit
Corporate talent sourcer / hr manager
Dosign Rotterdam

Hoe ziet je baan er uit?

40
Telefonisch contact
20
Face to face gesprekken
20
Kandidaatbegeleiding
20
Contractonderhandeling

Solliciteren Vacature Sales & Accountmanager Rotterdam (junior)